Joulupukki Sukat Ohje Novita

Tunnisteet: alpakkacookie afamelittle child’s socksmohairrose mohairsukatvoyager stole. Täytyy kehittää jotain muuta lankaa. Feltonin muitakin ohjeita kovasti, mutta ne ovat ikäväkseni maksullisia. The post Palmikko oikealle — 52 sukanvartta appeared first on Neulovilla. Ravelryn queuessani yritän pitää juttuja, joita aion oikeasti tehdä ja siivoan sitä säännöllisesti, jotta se pysyy vain yhden sivun mittaisena. Olisipa varaa tilata Cookien sukkakirja ja mallit nettisivuilta Purkasin sunnuntai-iltana kokonaisen varren ja neuloin uudestaan, kun epäilin joulupukki sukat ohje novita muuttuneen liikaa vuodessa.

Latest Images. Tunnisteet: GailKamenalanettSommerwind. O,6 millinen koukku tuntui toimivan hyvin helmien ja ohuen langan kanssa. Lankaan ovat ruotsin lampaat luovuttaneet hienon villansa ja se on värjätty upeisiin sävyihin. Kirosin jo purkamista, mutta sitten rohkaistuin ja kyselin Ravelryssa olisiko kenelläkään joutilasta nöttöstä samanväristä Kamenaa.

joulupukki sukat ohje novita

Blogiarkisto

Odotan raporttia hänen lähipiirinsä kuvion käsityskyvyistä. Mun palmikkosukka on helppo ja menee jo korvakuulolta monien vuosien jälkeen. Ohje: Voyager Lace Stole Lanka: Novita Luxus Alpakka luonnonvalkoinen vajaat grammaa Koko: cm x 25 cm prässättynä Puikot: Addi 4,5 mm cm pyöröpuikot Alpakkahuivista tuli aika iso ja hankala kuvata. Tunnisteet: fame , knitting vintage socks , little child’s socks , nancy bush , sukat. Sain viikolla postin mukana arvostelukappaleen Puikkomaisterina tunnetun Tiina Kaarelan Puikkomaisterin pipokirjan. Josko huomenissa olisi aikaa pingotuksen järjestämiselle. Tunnisteet: alpakka , Gail , huivit , Kamena , Oune , regia.

klassista musiikkia youtube

Vanuttunut Villasukka:

Terveys ei Object Linking and Embedding itsestäänselvyys. Kaikkia kokoja ei Object Linking and Embedding kyllä varaa alkaa ostamaan Addeja. Kuvikkaat kirjoneulesukat Pitsiä ja villalankaa · Lahjuksia vauvoille 7 vuotta sitten. Olen kai Ravelryssa tottunut niin pöllökuvioon, ettei käynyt mielessänikään, ettei kuvio aukeasi heti kaikille muillekin. Blogi hiljenee 4 vuotta sitten.

Silmukkasatuja: Joululahjat Miesten sukkia

Toivottavasti kelpaavat saajansa jalkoja lämmittämään. Näin minulla pitäisi olla jouluaattona uudet ihanat villasukat jaloissani. Ei sillä, että jotain tekisin, mutta pitää olla suunnitelma kaiken varalta. Huhtikuun kehräyshaaste ja kuulumiset 7 vuotta sitten. Seepra ei pääse raidoistaan eikä sukkaneuloja sukista 4 vuotta sitten.