Käytetty Iphone Myynti

Apple iPhone 13 Alk. Käytetty iphone myynti Laaksonen. Tilattaessa yrityksen nimiin Y-tunnuksen omaava tilaaja Jos annat tilausta tehdessäsi yrityksen nimen ja Y-tunnuksen katsomme, että tilaaja on yritys ja tällöin kuluttajalaki ei päde, jolloin laitteella ei Object Linking and Embedding 14 vuorokauden vaihtaminen- tai palautusoikeutta. Ostamalla Klarna AB:n kautta, hyväksyt Klarnan maksuehdot. Tuote parempi kuin osasin odottaa.

Apple iPhone -puhelimet

Ennen kuin teet tilauksen Y-tunnukselle, varmista että tuote on varmasti oikea, sillä tilaamalla Y-tunnukselle hyväksyt nämä ehdot ja näin ollen tuotteella ei OLE vaihtaminen- tai palautusoikeutta. Pakkaa tuote hyvin, mielellään alkuperäiseen laatikkoon. Annettuun sähköpostiosoitteeseen voidaan lähettää uutiskirje ja muita tarjouksia, mikäli asiakas on tähän tilauksen yhteydessä suostunut. Voit siis esimerkiksi antaa huoletta puhelimen suoraan, vaikka lahjaksi ystävälle tai läheiselle. Kaikki oikeudet käytetty iphone myynti. Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen vastaanotettuaan sen ja tutustumaan tuotteen käyttöohjeisiin ja -ehtoihin ennen käyttöönottoa. Takuuehdot Käytetty iphone myynti on aina vähintään 12kk kuukauden takuu, mutta takuuaika kannattaa aina tarkistaa tuotekuvauksesta.

käytetty iphone myynti

Näin helppoa se on.

Mikäli tässä tarkastuksessa havaitaan tuotteessa jotakin vikaa, on asiakkaan välittömästi viimeistään viikon kuluttua tuotteen vastaanottamisesta otettava yhteyttä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu halpis. Kirjoita lähettäjän tiedot paketin vasempaan yläkulmaan. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi upeista huolletuista iPhoneistamme ja säästä jopa satoja euroja! Palautusoikeus Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Maksa myöhemmin.

corsair k95 platinum keycaps

Myy iPhone – näin vaihdat puhelimen rahaksi – iTapsa

Apple iPhone 7 4. Tilaukset puhelimen tai sähköpostin välityksellä eivät OLE turvallisuussyistä mahdollisia. Olemme toimineet jo vuodesta ja olemmekin toimittaneet asiakkaillemme jo yli 20 käytettyä iPhonea. Hinta otetaan huomioon asiakkaalle palautettavassa summassa. Käytetty iphone myynti muodossa olevat tuotteet Osa tuotteistamme saattaa olla digitaalisessa muodossa, kuten ohjelmistot ja pelit. Tieoja voidaan käyttää Halpis. Ei suoramyyntiä, ostot vain netin kautta.

Apple iPhone -puhelimet

Apple iPhone 11 Langaton lataus Erinomainen suorituskyky 6. Onko puhelimen runko vääntynyt tai takalasi haljennut? Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä lahjakortista makseta rahaa takaisin. Miten voin seurata puhelimen myynnin etenemistä? Ostatteko puhelimia yrityksiltä?