Kia Sportage 2.0 Crdi 2016

By using our services, you agree to our use of cookies. Sportage LX:n käyttö- ja ajoturvallisuutta lisäävään vakiovarustukseen kuuluu mm. Autoa voi lisäksi personoida mieleisekseen erilaisten varustepakettien ja yksilöllisten lisävarusteiden avulla. B 1 kuva. Kamux Tampere Hatanpää. Var din återförsäljare inte med bland förslagen? Voimassa

Kia Sportage IV

Picanto JA. Hyrylän Autotalo Oy. Sportage on valittavissa joko etuvetoisena tai nelivetotekniikalla. Kuorma jarruilla kg. Jonatan 2 kuvaa.

kia sportage 2.0 crdi 2016

Navigointivalikko

Viimeisimmät käyttäjien kuvat. NVH:ta on saatu vähennettyä. Auto Deal, Ylöjärvi. Säännöllisesti ja hyvin huollettu auto, jakohihnanvaihtokin OK. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakastukeemme asiakastuki autotalli.

iphone 13 mini pink unboxing

Kia Sportage vaihtoautot – | myytävää autoa |

Rio JB. Käyttäjän jatkettua sivustojen selaamista hänelle annetun informaation ja tarjottujen vaikutusmahdollisuuksien jälkeen, käyttäjä hyväksyy evästeiden asettamisen. Voit lisätä enintään 25 kohdetta. Sportage SL. Ajovalot on nyt sijoitettu korkeammalle, ne ovat aiempaa kapeammat ja venyvät pidemmälle taapäin. Rekisterinumero YEN

Kia Sportage CRDi AWD Automaattinen, 6 vaihdetta, ps,

Vetokoukku, Lohkolämmitin ja sisätilanpistoke, Nelipyöräveto, Vakionopeudensäädin, Koneellinen ilmanvaihto, Muut vaihteistot perityvät edeltäneestä mallistosta. Kia Sportage. Användaromdöme för. Tietoa merkistä.