Lego Ferrari F1 Technic

Lisätiedot Ferrari F50 pienoismalli. Samalla olemme tarkistaneet että kaikki osat ovat tallessa ja että tuote toimii moitteettomasti. Tarkenna Järjestä. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Tunnetko kuuluvasi Tifosiin? Ikäsuositus v.

LEGO RACERS Ferrari F1 1:9, 8157

F40 on Ferrari-fanien suosikki ja yksi Maranellon ikonisimmista superautoista, joten oli loistojuttu luoda se uudelleen palikoista ja jos olit onnekas, saatoit onnistua saamaan sellaisen ikiomaksi. Ilmoita saatavuudesta. Oikean ajoneuvon tavoin myös LEGO Technic versiossa on 6-sylinterinen polttomoottori liikkuvine mäntineen, ohjaus, jousitus ja tasauspyörästö. Ei lego ferrari f1 technic. Kaikki käytettyinä myytävät LEGO -tuotteet ovat kasattuja. Mukana on 6 pienoishahmoa ja erilaisia tarvikkeita: kuljettaja, tiimin kuorma-autonkuljettaja ja 4 tiimin jäsentä.

lego ferrari f1 technic

Lego-Ferrari

Go to Top. Tarkenna Järjestä. Postikulut ostajalle. Ferrari F Runkokiinnityspukissa murtuma. Tarvittaessa kysy lisää. Ikäsuositus 10 — 16v.

jacobs kahvikone

LEGO Technic McLaren Formula 1™ ‑kilpa-auto | elektroninen kauppa

Tarkenna Järjestä. Uusimman LEGO® setin kunniaksi syvennymme italialaisen tyyli-ikonin historiaan. Lego racers scuderia ferrari Vannoutuneet Ferrari-amatöörit tietävät, että tämä auto on raivannut tiensä palkintokorokkeen huipulle maailman kovimmissa kisoissa. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden.

Lego Racers Ferrari F1 racer –

Postikulut ostajalle. Hyväkuntoinen, mukana ohjeet ja laatikko. Palikoista rakennettavan version virtaviivainen ja urheilullinen ulkoasu hipoo alkuperäisen esikuvansa henkeä. Lego Racers Ferrari F1 Legon mallinumero Aidon FXX:n ominaisuuksia mukaileva LEGO setti täytti kaikki vaatimukset, ja yksityiskohdat oli huomioitu kaikilta osin: auton runko, hevosvoiman moottori, vaikuttavat saksiovet, kokonaan avautuva katto, huippuvarustellut sisätilat brändätyllä ohjauspyörällä ja turvavöillä sekä realistiset autonrenkaat näyttävällä punaisella kuvioinnilla olivat kuin oikeassa kilpa-autossa.