Lego Ninjago 70738

Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa. Voit lähettää ilmoittajalle viestin. Monet uudet Lego-setit sisältävät varaosia pienille palikoille. Erikoisteema Duplo sopii vähintään 1,5-vuotiaille. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori.

LEGO Ninjago 70738 Kohtalon Aluksen Viimeinen Lento – Käytetty

Kaikki ilmoitukset Autot Asunnot Tori-kaupat. Asiakkaan on lego ninjago 70738 saada sähköpostitse kuitti ostoksesta antamalla sähköpostiosoite ennen maksun vahvistamista. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt. Manage consent. Nostaa ilmoituksen joka päivä listan kärkeen viikon ajan.

lego ninjago 70738

70738 Kohtalon aluksen viimeinen matka

Tuotteita voi tulla katsomaan liikkeeseemme. Ilmoitus pidetään listan kärjessä neljän päivän ajan. Todennettu Et. Näytä numero Pahoittelut, turvallisuussyistä emme näytä numeroa juuret nyt. Yritä minimoida nämä tekijät Lego-lelujen säilytyspaikassa. Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.

imac 27 myydään

Käyttöohje Lego set Ninjago Kohtalon aluksen viimeinen lento

Mukana kasausohjeet. Voit tarkastella rakennusohjeita ja ladata Portable Document Format-version ilmaiseksi tästä. Sivustollamme käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Lelut ja pelit. Todennettu Useimmat Lego-setit soveltuvat vähintään 4-vuotiaille niiden sisältämien pienten osien vuoksi.

Kohtalon aluksen viimeinen matka – LEGO Ninjago – LEGO | Shopping4net

Älä koskaan pese palikoita pesukoneessa tai astianpesukoneessa. Lähetä Tori-paketti. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Todennettu Kyllä, Lego- ja Duplo-palikat sopivat yhteen toistensa kanssa. Arviointi Kerro meille mielipiteesi Lego set Ninjago Kohtalon aluksen viimeinen lento arvioimalla tuote.