Lenovo Yoga Slim 7 13

Show savings:. Kerro, niin korjaamme asian. Mallit Mallit. Energiatehokas suoritin takaa, että yhdellä latauksella Yoga Slim -kannettavan akku kestää jopa 13 tuntia. Takaisin sivun alkuun.

Yoga Slim 7i (13″ Intel)

Halvin: Multitronic. Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Uskomattoman mukaansatempaavia viihdeominaisuuksia ja lukuisia älytoimintoja sisältävä laite on suunniteltu tehokasta jokapäiväistä käyttöä varten. Tietotekniikka Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Alumiinirunkoinen Lenovo Yoga Slim 7 on ohut ja siro premium-tason tehokannettava.

lenovo yoga slim 7 13

Yoga Slim 7i (13″ Intel)

Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten vaatteet ja asusteet. Energiatehokas suoritin takaa, että yhdellä latauksella Yoga Slim -kannettavan akku kestää jopa 13 tuntia. Koroton ja kuluton Deoksiribonukleiinihappo Maksuaika. Lenovo Yoga Slim 7 -kannettavan akkukesto jopa 13 tuntia Kasvontunnistuksen avulla kirjaudut sisään pelkällä katseellasi. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät.

kottikärryn pyörä ikh

Lenovo Yoga Slim 7 13,3″ 82CURMX | Telia

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Sisäänrakennetut sensorit antavat tietosuojahälytyksen, jos joku kurkkii olkasi yli katsoakseen, mitä näytössäsi on. Camera Infrapuna IR Virtalähde 65 W Digitaaliset avustajat Cortana Alexa saatavilla valituilla alueilla Näppäimistö Täysikokoinen, taustavalaistu Tyyliin sopiva tummanharmaassa mallissa Tekniset tiedot saattavat vaihdella alueittain. Kun virta on vähissä, pikalatauksella saat varatehoa hetkessä.

Yoga Slim 7i (13″) | Tyylikäs ja tehokas 13,3-tuumainen kannettava | Lenovo Suomi

Wrong Input. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Kasvontunnistuksen avulla kirjaudut sisään pelkällä katseellasi. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Valitettavasti ”Yoga Slim 7i 13″ Intel ” ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, mutta ehdotamme seuraavaa:.