Lg 32 Ln 5400

Tuetut videomoodit. Vastaa tähän kysymykseen Lisää kommentti. Ihanne-etäisyys sinun LG televisiolle riippuu ruudun koosta. Access to this product is restricted. Tyhjennä kaikki.

LG 32LN540U käyttöohje

LG 42LN käyttöohje sivua. Laitteen korkeus jalustan kanssa. Tuotteen väri: Musta. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Onko sinulla kysyttävää aiheesta LG 32LN etkä löydä vastausta käyttöoppaasta?

lg 32 ln 5400

Sinut on väliaikaisesti estetty

Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Tämä käyttöopas on saatavana seuraavilla kielillä Englanti. Tämä opas kuuluu luokkaan Televisiot , ja sen on arvioinut 1 ihmistä keskimäärin arvosanalla 7. HDMI tarkoittaa teräväpiirtoista multimediarajapintaa. Trim size Format. Picture Wizard II. Osta nyt.

huawei mateview gt g sync

LG 32LNU käyttöohje (Suomalainen – sivut)

Jotta voit kokonaisvaltaisesti kokea LG. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Sinulla on Tuotteet valmiina vertailtavaksi. Smart Energy Saving -toiminto auttaa toimimaan hieman ympäristöystävällisemmin rajoittamalla virrankulutusta. Toimintoon sisältyy muun muassa taustavalon hallinta kirkkauden säätämiseksi, näytön sulkutoiminto joka sulkee kuvan kun toistetaan pelkkää ääntä sekä Standby Mode Zero -valmiustila, jossa televisio ei käytä lainkaan sähköä. Full HD.

Tuotetiedot LG 32LN tv 81,3 cm (32″) Full HD Musta (32LN)

Valitse tukivaihtoehto alla olevista kuvakkeista:. Trim size Format. Embed the product datasheet into your content. Tämä opas kuuluu luokkaan Televisiot , ja sen on arvioinut 1 ihmistä keskimäärin arvosanalla 6. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG.