Logitech G 15

Rekisteröidy Kirjaudu: Salasana hukassa. Logitech G käyttöohje 51 sivua. Todellista kiinatavaraa, toimii vähän miten sattuu. G15 Näytönsäästäjä? Hinta oli ostaessa kamala euroa, mutta ei kaduta osto.

Logitech G15

Lue lisää. Todella hyvä näppisainoat miinukset koko ja Bf2:n mod ei pelaa kunnolla käyttiksesssä vista ultimate Logitech MK käyttöohje sivua. EeroKakko Lähetä käyttäjälle yksityisviesti. Logitech G15 näppäimet sekoilevat

logitech g 15

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Cookie Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Esitä kysymyksesi täällä. G15 2. Ramzuz Lähetä käyttäjälle yksityisviesti. Kirjaudu sisään lähettääksesi viestejä Eikö sinulla OLE vielä Tori-tiliä? Puhtaasti perusnäppäimistönä G15 on varsin hyvä.

kastehelmi lautanen 14 cm

Logitech G15 – Tuotetiedot |

Ei voi sanoa edulliseksi, mutta kyllä hinta on kohdallaa. Ajurirompulla tulee kehitystyökalut näytön ohjelmointiin. G15 Näytönsäästäjä? Lisäksi tuo windows-näppäimen rampauttaminen on aivan älyttömän hyvä idea, sitä kun on lähes aina painamassa. Mahtava näppäimistö pelaajien kannalta! Todella muovinen ja jotenkin ”sinnepäin” tehty.

Logitech G15, Oheislaitteet, Ti

Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen. Ihan OK näppis, laatu ei tosin huimaa. Uudet käyttäjät Kirjaudu sisään Mikäli sinulla ei Object Linking and Embedding vielä AfterDawn -käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Joka tapauksessa USB-keskitin on kätevä lisä, jonka turvin saa vähennettyä johtosotkua ja kytkettyä esimerkiksi muistitikun helposti keskusyksikön ollessa sijoitettuna syrjempään. Tarkoituksella pimeässä pelaaville taustavalaisu lienee vielä enemmän tarpeen. G15 näppäimistön valot vilkkumaan musiikin tahdissa.