Mac Book 2020

Tutustu kaikkiin Apple MacBook-malleihin ja valitse oma omppusi! Mac book 2020 Tähtiharmaa. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvia, ostaa appeja tai käyttää esimerkiksi lukittuja dokumentteja tai järjestelmäasetuksia ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen. Alan johtavat suojaus­ominaisuudet ja luokkansa paras tietoturva. Entistä parempi signaali-kohinasuhde haastaa ammattitason mikrofonit. Prosessori, näytön­ohjain ja Neural Engine on kukin suunniteltu erityyppisiä kone­oppimisen työnkulkuja varten. Vahvaa kehitystä ilmassa: Applen M1-siru mullistaa ohuimman ja keveimmän MacBookin.

Apple MacBook Pro 13” (2020) 256 Gt, Tähtiharmaa

Pidä kuvasi, elokuvasi, musiikkisi ja dokumenttisi aina mukanasi — ja avaa ne vilauksessa. Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. MacBook Airin apit voivat hyödyntää koneoppimista ja käsitellä kuvia kuin ammattilaiset. Mahtavasti tehoa.

mac book 2020

Hinta- ja tuotetiedot

Kaksi erillistä kone­oppimisen kiihdytintä on suunniteltu nopeaan matriisitulojen laskentaan, ja ne voivat käsitellä jopa biljoona lasku­toimitusta sekunnissa. Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset, ja laajan P3-väriskaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB:ssä. Kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon. M1:n näytön­ohjaimen ansiosta MacBook Air painii täysin omassa sarjassaan. MacBook Pron studiotason kolmen mikrofonin järjestelmä tuo äänesi selkeästi kuuluville, niin kokouksissa kuin podcastia taltioidessa tai ystävien kanssa jutellessa.

hecht 9661 se manual

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Mikä Mac-kannettava sopii sinulle? Käytä reilusti raitoja, liitännäisiä ja virtuaali-instrumentteja. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. Loistava pitämään yhteyttä. Hurja jäähdytystehokkuus ilman tuuletinta MacBook Airin tehokkuuden ytimessä on alan johtava M1-siru. Taustavalaistut näppäimet auttavat kirjoittamaan pimeässä. Touch ID -sormenjälkilukijalla mac book 2020 sisään nopeasti ja helposti, sekä teet ostoksia turvallisesti.

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Erittäin suuri kaistanleveys kohtaa monikäyttöisyyden. Tämä sopii erin­omaisesti vähäisen viiveen kone­oppimisen tehtäviin, joissa ei edellytetä Neural Enginen valtavaa tehoa. Miksi tilaisit Telialta? Lopputuloksena on suoritus­kyvyn harppaus murto-osalla tehosta sekä merkittävä parannus akunkestoon. MacBook Pro -sarjan kannettavista löytyy lisäksi nyt suurella tuuman näytöllä varustettu tehopakkaus, MacBook Pro 16″. Alan johtavat suojaus­ominaisuudet ja luokkansa paras tietoturva.