Macbook Pro 16 M1 512gb

Suojaa tietokoneesi tyylikkäästi tietokonelaukulla. Odota hetki Jalosteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu. Muut oheislaitteet saat yhdistettyä MacBook Pro -kannettavaan kolmen Thunderbolt 4 -portin avulla, ja langalliset kuulokkeet voit liittää kätevästi 3,5 mm kuulokeliitännällä. SSD-tallennus­tila tarkoittaa tilaa, joka MacBook Prossa on dokumenteillesi, kuvillesi, musiikillesi, videoillesi ja muille tiedostoillesi. Piha ja puutarha.

Valitse uusi MacBook Prosi.

Mon Mar 14 CET Sat Mar 26 CET Saatavilla Tue Mar 22 CET Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota. Tyyli ja hyvinvointi.

macbook pro 16 m1 512gb

Vertaile Mac-malleja

Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Hyväksy vielä toimitus-, palauttaminen- ja peruutusehdot rastittamalla valintaruutu. Dustin home Dustin home 6. MacBook Pro. Päivän tarjoukset. Sat Mar 19 CET

ajatus pussilakanasetti

Apple Kannettava Tietokone MacBook Pro 16´´ M1 Pro/16GB/ GB SSD Harmaa| Techinn

Myyjän virheestä tai kuluttajasuojalain alaisesta vaihto- ja palautusoikeudesta johtuvan palautuksen rahdin maksaa myyjä edullisimmalla toimitustavalla. MacBook Pron yhdellä latauksella voit toistaa videota jopa 21 tuntia tai nauttia langattoman netin käytöstä jopa 14 tuntia. Koneessa on riittävästi akunkestoa ja suorituskykyä jopa 14 tunnin langattomaan netin käyttöön ja jopa 21 tuntia videontoistoon, joten etäpalaverit hoituvat täysin mutkitta ja työpäivästä selviää ilman macbook pro 16 m1 512gb latausta. Kun tilauksesi on noudettavissa myymälästä, saat noutoilmoituksen. Kun olet tehnyt maksun, palaat verkkokauppaan. Liikeyritykset, yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat rekisteröityä asiakkaiksi. Champion I 79cc W, invertteri-generaattori.

Apple MacBook Pro 16” M1 Pro () Gt Tähtiharmaa | Telia

Muistia voidaan valita jopa 24 Gt 8 Gt enemmän verrattuna M1:een , jolloin moni­ajo on sujuvampaa ja suurten tiedostojen käsittely helpompaa. Näin Apple at Work auttaa sinua. Toiset katsoivat myös näitä tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Liity Vertaa.